Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Alleengeboren Tweeling? Je tweelingbroertje of zusje verliezen in de baarmoeder of rond de geboorte, het is mij overkomen. Het heeft vaak erg veel impact op het leven na de geboorte. Ik vernam op latere leeftijd, dat ik met zijn tweetjes was in de baarmoeder. Daardoor had ik allerlei problemen in mijn leven. Een heel naar gevoel van gemis, voelde mij altijd overal eenzaam en alleen, worstelde met schuldgevoel en verdriet. Ik ontwikkelde gedragspatronen om die pijn maar niet te hoeven voelen. Verstopte mezelf in heel veel en hard werken, werd onrustig als ik het minder druk had. Wilde vluchten als pijn en verdriet weer de kop op stak. Door het weten, dat ik een tweeling ben en mezelf er bewust van te maken, loste er veel narigheid op bij mezelf.

Wist jij dat 10% van de mensen een tweeling is en dat 90% daarvan zijn tweelingbroertje of zusje verliest voor de geboorte. Dat houdt in dat 90% van de mensen een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt voor dat hij geboren wordt. Veel alleengeboren tweelingen hebben te maken met eenzaamheid, verdriet en schuldgevoel.

Kinderen die niet blij en vrolijk kunnen zijn, het liefste alleen zijn, niet graag met anderen spelen en ontroostbaar zijn als ze verdrietig zijn en heel boos kunnen worden. Mensen die zich vastklampen aan situaties en ver over hun eigen grenzen gaan om maar niet alleen gelaten te worden. Bang zijn om gezien te worden, er toch bij willen horen. Zich schuldig voelen en denken dat ze het nooit goed kunnen doen voor iemand anders.

Tijdens de lezing vertel ik meer over herkennigen. Ik leg uit hoe dat het komt dat je daar in het leven na je geboorte problemen mee kunt hebben. Wat je kunt doen om die problemen op te lossen. Voor meer informatie www.marietverheijen.nl Aanmelden voor de lezing info@marietverheijen.nl of mobiel 06 8567 2384

Kosten: € 7,50 pp inclusief koffie/thee