Maak Contact Met EVA Verhuur

Maak contact met EVA Verhuur door je gegevens in te voeren in het onderstaande formulier.

EVA Vrouwencentrum Venray wil een ontmoetingsplek zijn voor alle vrouwen van Venray, waar zij uitgaande van de eigen kracht, met respect voor elkaar in diversiteit en gelijkwaardigheid, in een vertrouwde en veilige omgeving elkaar kunnen ontmoeten, met en van elkaar leren en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Het onderstaande formulier bied de mogelijkheid om een vraag, reservering of een opmerking te versturen naar Eva Vrouwencentrum Venray Verhuur. Deze wordt bij Eva Vrouwencentrum ontvangen per e-mail. Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk reageren.

Onderaan deze pagina is de mogelijkheid om via social media contact met EVA Vrouwencentrum Venray te maken. Kijk ook eens op onze Facebook pagina en maak contact met andere mensen binnen het netwerk van EVA Vrouwencentrum Venray.

  Contact Adres

  Dr. Poelsstraat 8
  5802AX Venray

  Openingstijden

  Maandag tot en met donderdag
  8:30 uur tot 12:30 uur

  Telefoon

  0478-510035

  EVA wil de vrouw in haar eigen kracht zetten door middel van workshops, educatie, trainingen. Vrouwen worden gestimuleerd om op een ludieke manier het vrouw zijn verder te ontwikkelen en te ontplooien.

  EVA NODIGT JOU UIT

  Ontmoet EVA

  EVA is een Vrouwencentrum voor en door vrouwen. Voor vrouwen die zichzelf willen versterken, vrouwen die kennis willen geven en ontvangen. EVA brengt vrouwen uit verschillende werelden bij elkaar. Vrouwen die creatieve ideeën willen delen en uitvoeren, vrouwen die hun netwerk willen uitbreiden.

  Neem ook eens een bezoek aan EVA Vrouwencentrum Venray door jou favoriete social media te kiezen. Op onze Facebook pagina vindt je informatie over onze activiteiten en belangrijken gebeurtenissen.