Onze Kracht

EVA Vrouwencentrum Venray is een ontmoetingscentrum in Venray en profileert zich als zodanig.

Bij EVA Vrouwencentrum Venray komt veel samen: gezelligheid, diversiteit, gelijkwaardigheid, vertrouwdheid en veiligheid, ontmoeten en contacten leggen, leren en ontwikkelen van je eigen en elkaars talenten en kwaliteiten. Je voelt de saamhorigheid.

Bij EVA Vrouwencentrum Venray sta je in je kracht.

Bij EVA Vrouwencentrum Venray werken en komen enthousiaste, betrokken en gemotiveerde vrouwen omdat EVA uitgaat van de eigen kracht, zowel de kracht van de vrouw als de kracht van de organisatie. Door de combinatie van ontmoeting en ontwikkeling is EVA Vrouwencentrum Venray krachtig en onderscheidend.

Onderscheidend

Het meebewegen met de behoefte van de vrouw en van de samenleving in zijn geheel zorgt dat EVA Vrouwencentrum Venray graag samenwerkt met andere partijen.

EVA Vrouwencentrum Venray is onderscheidend omdat zij regionaal de enige is die zich richt op alle vrouwen en hun diversiteit respecteert.

EVA wil vanuit een veilige omgeving zelfredzaamheid, eigen ontwikkeling, maatschappelijke participatie en integratie van vrouwen bevorderen.

Activiteiten EVA

Onze Missie

EVA Vrouwencentrum Venray is een ontmoetingsplek voor alle vrouwen van Venray,
waar zij uitgaande van de eigen kracht, met respect voor elkaar in diversiteit en gelijkwaardigheid, in een vertrouwde en veilige omgeving elkaar kunnen ontmoeten, met en van elkaar leren en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Bij EVA Vrouwencentrum Venray komt veel samen: gezelligheid, diversiteit, gelijkwaardigheid, vertrouwdheid en veiligheid,
ontmoeten en contacten leggen, leren en ontwikkelen van je eigen en elkaars talenten en kwaliteiten. Je voelt de saamhorigheid.

Samen

Krachtig

Onderscheidend

Onze Visie

EVA Vrouwencentrum Venray biedt een laagdrempelige plek in Venray waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, maar ook van elkaar kunnen leren tijdens diverse lessen, workshops en andere activiteiten. EVA staat voor Elke Vrouw Anders en richt zich op vrouwen en mannen uit de gemeente Venray. EVA is een organisatie zonder winstoogmerk en gaat uit van haar eigen kracht. Om EVA te profileren als een sterke en financieel solide organisatie werken we hard aan een wijde bekendheid binnen de gemeente Venray. Samenwerking met andere organisaties en sponsoren zien wij als een voorwaarde om hierin te voorzien. Zo kan EVA bieden waar het in haar missie voor staat.

Kom in contact met EVA

Onze Vrijwilligers

EVA Vrouwencentrum Venray heeft als doel jou de ruimte te bieden om te werken aan je ontwikkeling door het deelnemen aan, en/of het zelf organiseren van activiteiten.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het vrouwencentrum.

EVA heeft een vrijwilligersbeleid. Vrijwilligheid is geen vrijblijvendheid. Door een goed omschreven beleid laat EVA zien dat het vrijwilligerswerk serieus genomen wordt en dat dat ook van jou als vrijwilliger wordt verwacht.

Als je interesse hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan kan je contact opnemen met ons secretariaat. Wij nodigen je uit voor een intake gesprek om te weten te komen wat je voorkeuren aan werkzaamheden zijn en hoeveel tijd je hierin wilt investeren.

Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract aangeboden. Het doel van dit contract is om duidelijkheid te geven over wederzijdse verwachtingen en verplichtingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reageer

Onze Vacatures

EVA is een vrijwilligersorganisatie voor actieve vrouwen die verschillende werelden bij elkaar brengen. Bij EVA komt veel samen: gezelligheid, diversiteit, gelijkwaardigheid, vertrouwdheid en veiligheid, ontmoeten en contacten leggen, leren en ontwikkelen van je eigen en elkaars talenten. Je voelt de saamhorigheid. Kernwaarden bij EVA zijn samen, krachtig en onderscheidend.

Gastvrouw

Wij zoeken een gastvrouw die het leuk vindt om in de ochtenden te zorgen voor een hartelijk ontvangst. Koffie en thee zetten en klaarzetten voor de cursisten en andere bezoekers horen daar ook bij. Als je daarbij ook zorgt voor het schoonhouden van de huiskamer zijn we helemaal blij! Je bouwt daarnaast leuke contacten op met onze vrijwilligers, cursisten en andere bezoekers.

Reageer

Organigram

Ons Bestuur

NOËLLE
NOËLLEVoorzitter
Meer dan 10 jaar is EVA mijn passie. Ik verwezenlijkte mijn potentieel. Dat is mijn droom voor Elke Vrouw. Ik houd van de gezelligheid, het gelijkwaardige samenzijn en ieders betrokkenheid.
Kom in contact
MAY
MAYSecretaris
In het bestuur van EVA Vrouwencentrum ben ik secretaris. Dat betekent dat ik ondersteunend ben aan het bestuur. Verder ben ik eindverantwoordelijk voor alle correspondentie.
Kom in contact
WILJA
WILJAPenningmeester
Ik houd mij bezig met de financiën, subsidieaanvragen en verantwoordingen aan bestuur en gemeente. Daarnaast doe ik ad hoc taken en geef ik fietsles.
Kom in contact
HELMA
HELMABestuurslid
Ik ben algemeen lid van het bestuur en hou mij voornamelijk bezig met advies geven en ad hoc taken.
Kom in contact

Onze Sponsoren

EVA is ontzettend blij met haar sponsoren. Alle activiteiten alsmede de noodzakelijke organisatorische kosten, worden mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren.

Jaarverslagen

Ontmoet EVA

EVA is een Vrouwencentrum voor en door vrouwen. Voor vrouwen die zichzelf willen versterken, vrouwen die kennis willen geven en ontvangen. EVA brengt vrouwen uit verschillende werelden bij elkaar. Vrouwen die creatieve ideeën willen delen en uitvoeren, vrouwen die hun netwerk willen uitbreiden.