Verhuur2017-11-24T16:54:48+00:00

Ruimten

Het pand van EVA leent zich perfect als accommodatie voor het houden van een bijeenkomst, vergadering, workshop of lezing. Feesten en partijen zijn niet toe gestaan, noch het gebruik van alcohol en andere verslavende middelen. EVA heeft een eigen afsluitbare parkeerplaats, waar ruimte is voor ongeveer 10 auto’s. Er is ruim voldoende plaats voor het stallen van fietsen. Het pand is rolstoeltoegankelijk.

EVA heeft binnen de beschikking over 3 klaslokalen, alle met een whiteboard. De huiskamer met open keuken heeft een projectiescherm voor presentaties van bijvoorbeeld een beamer. De Chambre is bereikbaar vanuit de huiskamer.

Lokaal 1 heeft 16 zitplaatsen.
Lokaal 2 heeft 10 zitplaatsen.
Lokaal 3 heeft 8 zitplaatsen.
De huiskamer heeft ca. 40 zitplaatsen.
De Chambre heeft 10 zitplaatsen.

De keuken beschikt over een zes pitsgasfornuis, oven, magnetron, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat met twee warmhoudplaten en vaatwasser. Er is voldoende keukengerei, bestek en serviesgoed.

Buiten is er gelegenheid om aan de zij- en achterzijde in de tuin van het pand te zitten.

In het gebouw is WiFi beschikbaar, password is op te vragen bij kantoor. Het is mogelijk gebruik te maken van een beamer. Er is een televisie in de huiskamer, echter geen aansluiting daarvoor bij een provider.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het afleggen van een bezoek. We verkennen graag samen de mogelijkheden tot samenwerking en de wederzijdse verwachtingen. U bent van harte welkom!

De prachtige Chambre van EVA. Wat zijn we daar trots op. Wil je ook in een mooie ruimte vergaderen of een bijeenkomst organiseren? Dat kan!

Tarieven gebruik ruimten

Huur per ruimte € 15,00 per dagdeel (4 uur)
Huur Chambre € 22,50 per dagdeel (4 uur)
Huiskamer incl. gebruik keuken € 30,00 per dagdeel (4 uur)
Chambre incl. gebruik keuken € 32,50 per dagdeel (4 uur)

Voor gebruik van audio, beamer en tv wordt per dagdeel € 10,00 extra in rekening gebracht.

€ 0,70 voor elke kop koffie en thee. Bij gebruik van de kannen van EVA is het tarief: € 5,00 voor een kan koffie of thee.

Kom in contact met EVA